top of page
IMG-4892.JPG
Demi van Erp DANCE WITH ME dansschool

Hi!

Mijn naam is Demi van Erp en met mijn 24 jaar mag ik mijzelf trotse eigenaresse noemen van mijn dansschool genaamd: DANCE WITH ME! Op mijn 10de ben ik begonnen met dansen. Een aantal jaar later begon ik met wedstrijden dansen door heel Nederland en merkte hieraan al snel dat dansen meer voor mij betekende dan alleen een hobby. In 2015 besloot auditie te doen op de dansopleiding in Arnhem. Na verschillende (internationale) stages, optredens en her en der les te hebben gegeven wist ik het zeker! Ik wil dansdocente worden, en dat in mijn eigen dansschool!

Wil jij het hele verhaal weten achter hoe DANCE WITH ME is ontstaan? Je leest het hier onder...

  • Instagram
  • Facebook

Het verhaal achter DANCE WITH ME. Zo is het begonnen...

Ik was 10 jaar toen ik begon met dansen. Streetdance was mijn eerste dansstijl en ik vond het geweldig! Na een aantal jaar een uurtje per week dansen, ben ik ook gaan deelnemen aan wedstrijden door heel Nederland vanuit verschillende wedstrijdorganisaties. Ik merkte al gauw dat dansen meer voor mij betekenden dan dat het alleen een hobby was. Daarom ben ik in 2015 auditie gaan doen aan de dansopleiding in Arnhem, waar ik uiteindelijk ook aangenomen ben.

 

Als 'Streetdance/Hiphop-meisje' werd ik flink in het diepe gegooid nadat ik was aangenomen op de Allround Dansopleiding. Omdat ik nog helemaal niks van alle nieuwe technieken en dansstijlen kenden, ben ik buiten school extra balletlessen gaan volgen, om mijn techniek wat bij te spijkeren. Maar ballet was niet het enige waar we les in kregen, ook Modern, Jazz, Hiphop, Show en Commercial. Na 4 jaar kei hard trainen heb ik mij mogen ontwikkelen als Allround danseres.

 

Tijdens de opleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen. Niet alleen in het dansen zelf, maar ook in het lesgeven. Ik heb verschillende stages gelopen op de opleiding, zoals lesgeven op middelbare scholen, verschillende dansoptredens en opdrachten in onder andere AFAS, en een internationale stage naar Londen. Buiten de opleiding om begon ik her en der les te geven. Ik kreeg steeds meer plezier in het vak en liefde voor wat ik deed: mijn passie delen met anderen. Ik wist het al snel zeker, ik wil dansdocente worden, en dat in mijn eigen dansschool!

Na veel nadenken en brainstormen heb ik uiteindelijk besloten het officieel te maken; Ik open mijn eigen dansschool! Ik besloot mijn passie, liefde en plezier voor dansen door te geven aan anderen. En dat is waar ik het gelukkigst van word. Dansen is iets vanuit je eigen. Je eigen gevoel, je eigen bewegingen, je eigen taal. Iedereen is eigen en uniek en dat is ook waar ik voor sta. Plezier, geluk en jezelf zijn is wat ik het belangrijkst vind, dan komt de rest vanzelf!

DANCE WITH ME biedt danslessen aan voor alle leeftijden in verschillende dansstijlen. Elke maandag vinden de danslessen plaats in Vierlingsbeek en elke vrijdag in Cuijk!

WAAROM 'DANCE WITH ME'?

Een van het mooiste wat er is, is dat mensen zichzelf kunnen zijn. Niet alleen rondom mij, maar ook in het dagelijkse leven. Ik hoorde velen mensen om mij heen zeggen dat ze het eng vonden om een les te volgen. Dat met de reden omdat ze nog nooit hebben gedanst, bang zijn om te falen, of omdat ze gewoon niet durven te bewegen in een open omgeving, in plaats van veilig in je eigen huis of slaapkamer. 

Iedereen heeft oefening nodig om iets te bereiken en je bent nooit klaar met leren. Ik vindt het belangrijk dat iedereen een veilig, vertrouwd en vrij gevoel krijgt bij DANCE WITH ME. Een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, jezelf kan ontwikkelen en motiveren!

 

Het belangrijkste: Je moet je vrij voelen! Feel Free! Feel Free to come and DANCE WITH ME!

bottom of page